Daljinsko preuzimanje

tahograf digitalni automatsko preuzimanje i obrada

Omogućujemo Vam potpuno automatizirano rješenje za tahograf digitalni s kompletnim podacima iz tahografa i memorijskih kartica vozača.

Rješenje je potpuno integrirano s sutavom Fleet Management-a i GPS praćenja vozila te omogućuje:

  • automatsko preuzimanje podataka iz digitalnog tahografa i memorijskih kartica vozača,
  • automatsko učitavanje preuzetih podataka s memorisjkih kartica vozača i digitalnog tahografa u Tacho Cloud sustav,
  • automatsku obradu učitanih podataka u Tacho Cloud-u,
  • automatsku analizu podataka i generiranje potrebnih izvještaja.

Ne trošite više svoje vrijeme na tahograf digitalni

Sustav automatskog preuzimanja podataka iz digitalnog tahografa od sada radi za Vas. Podatke koje generira digitalni tahograf i podatke iz memorijskih kartica vozača možete preuzeti u dva klika ili zakazati vrijeme ili vremenski raspored automatskog preuzimanja podataka.

Preuzeti podaci mogu se automatski analizirati u sustavu obrade podataka za digitalni tahograf.

Kako? | tahograf digitalni

Namjestite vremenske rasporede preuzimanja podataka iz digitalnog tahografa (dnevno, tjedno, dvotjedno ili mjesečno) i podaci će biti automatski preuzeti i dostavljeni na Vašu e-mail adresu ili ih možete preuzeti s web-portala.

Ovo tehnološko rješenje dio je Fleet Menagement sustava te Vam uz automatsko preuzimanje podataka iz digitalnog tahografa i s kartica vozača, omogućuje i ostale funkcionalnosti sustava za Fleet Management i GPS praćenje vozila.

Evidencija preuzimanja podataka za tahograf digitalni

Uz sustav daljinskog preuzimanja podataka iz digitalnog tahografa imate kompletnu evidenciju preuzimanja podataka  iz digitalnog tahografa i memorijskih kartica vozača.

Pregled statusa preuzimanja digitalnih podataka za tahograf digitalni

Sustav će automatski preuzeti podatke iz digitalnog tahografa i memorijskih kartica vozača, prema uvijetu zakazanog vremena preuzimanja i prema uvijetudostupnosti. Svi statusi mogu se pratiti a obavijest o preuzimanju podataka biti će Vam dostavljena na Vašu e-mail adresu.